Header Ads

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2019 Online

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2019 Online. Adakah anda pelajar Diploma atau Ijazah Sarjana Muda di Universiti Awam (UA) tahun 2018? Berita baik buat anda yang ingin membuat permohonan pinjaman pelajaran atau biasiswa. Untuk makluman, syarikat Fair & Lovely kembali semula dengan menawarkan Biasiswa Fair & Lovely 2018 bagi pemohon yang berkelayakan. Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Mac 2018.

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2018 Online

Biasiswa Fair & Lovely 2018 dah bermula! Apa tunggu lagi? Undilah dengan mengongsi posting universiti anda dalam album ni untuk menambah peluang anda atau rakan-rakan sekampus menerima biasiswa berjumlah RM200,000*!  Kalau nak memohon atau dapatkan maklumat lanjut, layari www.fairandlovely.com.my. Jumlah keseluruhan yang akan dibahagikan kepada 40 penerima yang layak.

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2019 Online 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2019 termasuk syarat kelayakan, aplikasi online dan cara hubungi :

Syarat Kelayakan Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2018 


1. Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.
2. Berumur 18 tahun dan ke atas.
3. Kepada pemohon yang sedang menyambung pengajian dalam peringkat Diploma dan Ijazah Sarjana Muda di universiti tempatan.

Cara Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2018 Online 


Bagi anda yang berkelayakan jangan lepaskan peluang ini untuk membuat Permohonan Biasiswa Fair & Lovely secara online di portal rasmi https://www.fairandlovely.com.my/.

Nota Penting :
● Pastikan anda membuat undian bagi universiti anda sendiri untuk melayakkan menerima bantuan biasiswa Fair & Lovely dengan klik pautan ini https://www.fairandlovely.com.my/biasiswa_2018/undi.

BACA JUGA : Senarai Biasiswa dan Scholarship di Malaysia 2018

Selamat membuat Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2018 secara atas talian. Semoga anda berjaya mendapat tawaran biasiswa pendidikan ini sekaligus dapat menampung kos pembiayaan pelajaran anda.

No comments

Powered by Blogger.