Header Ads

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2020 Online

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2020 Online. Adakah anda pelajar Diploma atau Ijazah Sarjana Muda di Universiti Awam (UA) tahun 2020? Berita baik buat anda yang ingin membuat permohonan pinjaman pelajaran atau biasiswa. Untuk makluman, syarikat Fair & Lovely kembali semula dengan menawarkan Biasiswa Fair & Lovely bagi sesi pengajian tahun 2020. Tarikh tutup permohonan adalah pada 30 Mei 2020.

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2018 Online

Biasiswa Fair & Lovely 2018 dah bermula! Apa tunggu lagi? Undilah dengan mengongsi posting universiti anda dalam album ni untuk menambah peluang anda atau rakan-rakan sekampus menerima biasiswa berjumlah RM200,000*!  Kalau nak memohon atau dapatkan maklumat lanjut, layari www.fairandlovely.com.my. Jumlah keseluruhan yang akan dibahagikan kepada 40 penerima yang layak.

Permohonan Biasiswa Fair & Lovely 2020 Online 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Biasiswa Fair & Lovely termasuk memaparkan syarat kelayakan, aplikasi online dan cara hubungi :

Syarat Kelayakan Biasiswa Fair & Lovely


1. Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.
2. Berumur 18 tahun dan ke atas.
3. Kepada pemohon yang sedang menyambung pengajian dalam peringkat Diploma dan Ijazah Sarjana Muda di universiti tempatan.

Cara Permohonan Biasiswa Fair & Lovely Online 


Bagi anda yang berkelayakan jangan lepaskan peluang ini untuk memohon Biasiswa Fair & Lovely secara online di laman portal rasmi https://www.fairandlovely.com.my/.

Nota Penting : Pastikan anda membuat undian bagi universiti anda sendiri untuk melayakkan menerima bantuan biasiswa Fair & Lovely dengan klik pautan ini https://www.fairandlovely.com.my/biasiswa_2018/undi.

BACA JUGA : Senarai Biasiswa dan Scholarship di Malaysia

Semoga anda berjaya mendapat tawaran biasiswa pendidikan ini sekaligus dapat menampung kos pembiayaan pelajaran anda.

No comments

Powered by Blogger.